Herroepingsrecht

1-Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te herroepen (annuleren -retourneren).

2-Je hebt  na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen.
 
3-
Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

4-Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ca €  6.95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

5-Zodra wij het product hebben ontvangen, krijg je van ons binnen 14 dagen het volledige orderbedrag terug, inclusief de verzendkosten.

6-Gebruik voor retourneren het Contact formulier of stuur email naar: info@skwairoot.nl

Vermeld je naam, ordernummer en het nummer van het product die je wilt terugsturen en de datum van aankoop en ontvangst.

7-Maak gebruik van het herroepingsformulier. Stuur alstublieft het herroepingsformulier met jouw retourzending. Je vindt het in de footer.

8-Je hoeft de reden van retourneren/ontbinden niet te vermelden, maar wij vinden het goed als feedback.

9-Als je bestellingen met verschillende levertijden wilt retourneren, laat ons dit vooraf weten via het Contact formulier, of via info@skwairoot.nl

Neem de bedenk en de terugzendtermijn in elk geval in acht als je het product terugzendt voordat de bedenktijd is verstreken.

Dit is ons retouradres:
Skwairoot
Matthijs Balenstraat 15
3311 GH Dordrecht
Nederland (The Netherlands)
E-mail: info@skwairoot.nl


 -Omgaan met het product die je hebt besteld
1-Tijdens de bedenktijd zal je zorgvuldig met het product en met de verpakking omgaan. Je zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om het te passen en te kunnen beoordelen of het product naar je wens is of niet.
2- Je kan niet meer het product herroepen nadat de bedenktijd is verstreken.
3- Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen
Bij verbreking van de verzegeling is jouw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

4-Het product moet in de originele staat teruggezonden met alle geleverde toebehoren, en indien mogelijk in de originele verpakking.
5-Het is van belang dat het product nog ongebruikt, compleet en in volledige nieuwstaat is.

 
-Hoe maak je gebruik van het herroepingsrecht en wat zijn de kosten daarvan?
1-Als je gebruik maakt van herroepingsrecht, meld je dit binnen de bedenktermijn van 14 dagen door middel van ondubbelzinnige wijze.
Stuur email naar info@skwairoot.nl of maak gebruik van het Contact formulier die je op onze website kunt vinden. Vermeld je naam, ordernummer en het nummer van het product die je wilt terugsturen en de datum van aankoop en ontvangst. Je mag ook het herroepingsformulier met je retourzending sturen.
2-Binnen 14 dagen vanaf de dag van het vermelden van retourneren, verzend je het product terug.
3-Neem de terugzendtermijn in acht als je het product terugzendt voordat de tijd is verstreken.
4- Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ca €  6.95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.
5-Als wij een product niet retour ontvangen, is het aan jou (als klant) om te bewijzen dat je het wel in goede orde door jou is teruggestuurd. Daarom is het van belang dat  het bonnetje van retourzender die je van PostNL krijgt goed bewaard.
6-Als je jouw bestellingen met verschillende levertijden wilt retourneren, laat ons dit vooraf weten via het Contact formulier. We nemen contact met jou op. Neem de bedenktijd in acht.
7-Een gedeeltelijke retourneren: Bij gedeeltelijke retourneren vergoeden wij niet de heenzending, omdat de verzendkosten die je hebt al betaald, is ook voor de producten die je wilt houden.

-------------------------------------------------------------

-Print en plak het retourlabel op de retourverpakking en breng hem naar het dichtstbijzijnde PostNL punt. Je krijgt het retourlabel van ons via mail.
-Je ontvangt van PostNL een bonnetje met Track & Trace code. Via deze code kun je jouw pakket volgen.
-Bewaar het bonnetje goed. Het is een retourbewijs.
-Zodra wij het product ontvangen, krijg je via mail bevestiging van ontvangst van het geretourneerd product.

-Je krijgt van ons het volledige orderbedrag terug, inclusief de verzendkosten binnen 14 dagen.
-Wij storten het bedrag op jouw bankrekening terug via dezelfde betaalmethode die je voor betaling hebt gekozen.
-Als je kiest voor andere partij om de bestelling terug te sturen dan is de kosten hiervan is voor je eigen rekening.

-------------------------------------------------------------------

 -Ruilen:
1- Wilt je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@skwairoot.nl We gaan de bestelling kosteloos ruilen.
Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.
2-Laat ons vooraf weten dat je een artikel wilt ruilen. Gebruik hiervoor het Contact formulier, of stuur email naar: info@skwairoot.nl. Vermeld jouw naam, ordernummer en het nummer van het oude product dat je wilt ruilen. En dan vermeld de naam en het productnummer van het nieuwe product dat je hebt gekozen.
-Gebruik het retourlabel die je via mail, van ons hebt ontvangen. Plak dit retourlabel op het pakketje, daarna naar het dichtstbijzijnde PostNL punt en het pakket afleveren.
-Ruiling zal pas in behandeling worden genomen wanneer wij de geretourneerde bestelling hebben ontvangen.
-Je kunt ook een deel ruilen: Bij gedeeltelijke ruiling vergoeden wij niet de heenzending, omdat de verzendkosten die je hebt al betaald, is ook voor de producten die je wilt houden.

 

-Beschadigd product door transporteren of door ons:
1- Wij zullen jouw bestelling zorgvuldig verpakken om ervoor te zorgen dat jouw bestelling tijdens transport niet beschadigd wordt en in goede staat wordt afgeleverd.
De producten worden verzonden in een stevige pakketpost om beschadiging tijdens transport te voorkomen.
2-Maar soms is de schade onvermijdelijk. Geen probleem, stuur een e-mail naar info@skwairoot.nl of gebruik het Contact formulier. Vermeld jouw naam, bestelnummer, het nummer van het product dat je hebt besteld, korte beschrijving van het probleem, en wat je wilt, of het product retourneren of ruilen.


-Je hebt het recht om het product te beoordelen.
Je hebt het recht om het product te gebruiken in de mate die nodig is om het te passen en te kunnen beoordelen of het product naar je wens is of niet.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 

-Verkeerd geleverd product:
1-Wij gaan zorgvuldig jouw bestelling verwerken en naar je sturen.
Maar als je een verkeerd product ontvangt, ruilen wij het gratis om.
2-Maak gebruik van het Contact formulier, of stuur email naar info@skwairoot.nl.
Vermeld je naam, ordernummer en het nummer van het product die je besteld heeft, en beschrijving van het verkeerde product die je ontvangt. Zodra we de verkeerde bestelling ontvangen gaan we de juiste product kosteloos naar jouw sturen.

-Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog te wijzigen.


-Wijzigen of annuleren van de bestelling:
1-Als je betaalt heeft en de verzendbevestiging al hebt ontvangen, kun je de bestelling niet meer wijzigen of annuleren.
Het is niet vervelend want nadat je deze bestelling ontvangt, kun je hem gewoon terugsturen.
Gebruik het Contact formulier of stuur mail naar info@skwairoot.nl, en vermeld dat je jouw bestelling wilt wijzigen of annuleren.
Volg daarna dezelfde procedure van ruilen in geval van wijziging, of herroepen in geval van annuleren.

Nadat we de geretourneerde bestelling hebben ontvangen, krijgt je binnen 14 dagen het volledige orderbedrag terug, inclusief de verzendkosten.
2-Bestellingen die niet worden betaald, kun je hem eenvoudig in het winkelwagentje annuleren. Heb je nog vragen? Stuur dan email naar ons toe: info@skwairoot.nl

*Als je de overeenkomst wilt herroepen, vul dan dit formulier Modelformulier voor herroeping in en stuur het daarna naar:
info@skwairoot.nl

 

© 2019 - 2022 skwairoot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel