-Over Skwairoot
Skwairoot is een jonge online retailer in cadeaus en sieraden, gelanceerd in februari 2019 en gevestigd in Nederland. We zijn op een missie om een nieuwe trend in cadeaus en sieraden te creëren die zowel jonge dames als jonge en kleine meisjes tevreden stelt.

-Over onze sieraden
-Skwairoot is de juiste plek voor verrassende hangers en kettingen: De hangers van strand glas (sea glass) zijn met hand geschilderd en gemaakt van verschillende materialen en kleuren.
-Uitgebreide collectie van oorbellen die een mooie blikvanger aan je kleding toevoegtDe oorbellen kunnen variëren van klein tot groot. Je vind stud oorbellen, statement oorbellen, oorbellknopjes, oorhangers en oorringen, hoops oorbellen, threader oorbellen-doortrekoorbellen.
-In ons assortiment vind je allerlei verschillende kleuren en vormen van armbanden: Wij zorgen voor een ruim aanbod van slavenarmbanden, schakelarmbanden,  kralenarmbanden en  verstelbare armbanden.

-Onze services
-Wij bieden sieraden van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen.
-
Door nauwkeurig te werken met de bestellingen van klanten en de goede diensten die wij bieden, vertrouwen onze klanten in onze winkel en in de sieraden en cadeautjes die we verkopen.

-Vragen of suggesties
-Als je vragen, suggesties, ideeën of problemen heeft, horen wij graag van je via het e-mailadres: info@skwairoot.nl Onze klantenservice is er om te helpen.
-Als je als eerste op de hoogte wilt zijn van onze nieuwste collecties en aanbiedingen, meld je dan aan voor de Skwairoot nieuwsbrief.

 

© 2019 - 2022 skwairoot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel