Samenvatting retourneren (herroepen)

In deze korte samenvatting verzamelen wij de belangrijke punten over hoe je het product kunt retourneren. Lees ook de herroepingsrecht over retourneren  voor gedetailleerde informatie.

1-Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

2-Je hebt  na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen.
 
3-
Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

4-Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.  Deze kosten bedragen ca €  6.95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

5-Zodra wij het product hebben ontvangen, krijg je van ons binnen 14 dagen het volledige orderbedrag terug, inclusief de verzendkosten.

6.Neem de bedenk en de terugzendtermijn in acht als je het product terugzendt voordat de bedenktijd is verstreken.

7.Verschillende bestellingen op verschillende datum retourneren? Laat ons dit vooraf weten via het info@skwairoot.nl. We nemen contact met jou op.

8.Bij gedeeltelijke retourneren vergoeden wij niet de verzendkosten, omdat de verzendkosten die je hebt al betaald, is ook voor de producten die je wilt houden.
 

9.Retourprocedure:

-Voor retourneren stuur email naar: info@skwairoot.nl. Vermeld je naam, ordernummer en het nummer van het product die je wilt terugsturen en de datum van aankoop en ontvangst.

-Maak gebruik van het herroepingsformulier. Stuur het alstublieft met je retourzending.

-Print en plak het retourlabel op de retourverpakking en breng het pakketje naar het dichtstbijzijnde PostNL punt.
Je krijgt het retourlabel van ons via mail.

-Je ontvangt van PostNL een bonnetje met Track & Trace code. Via deze code kun je jouw pakket volgen.

-Bewaar dit bonnetje goed. Het is een retourbewijs.

-Je krijgt van ons ontvangstbevestiging via e-mail zodra wij de geretourneerde bestelling ontvangen.

-Zodra wij de retourzending ontvangen, zorgen wij ervoor dat het gehele aankoopbedrag inclusief verzendkosten die je hebt betaald voor de bestelling binnen maximaal 14 dagen weer op jouw bankrekening teruggestort.

-Wij storten het bedrag op jouw bankrekening terug via dezelfde betaalmethode die je voor betaling hebt gekozen.

-Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ca €  6.95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

-Als je voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering gekozen, hoeven wij de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen

10.Ruilen:

1- Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. We gaan de bestelling kosteloos ruilen. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@skwairoot.nl
Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

2-Laat ons vooraf weten dat je een artikel wilt ruilen. Stuur email naar:
info@skwairoot.nl.
Vermeld jouw naam, ordernummer en het nummer van het oude product dat je wilt ruilen. En dan vermeld de naam en het productnummer van het nieuwe gekozen product.
-Gebruik het retourlabel die je via mail, van ons hebt ontvangen. Plak dit retourlabel op het pakketje, daarna naar het dichtstbijzijnde PostNL punt en het pakket afleveren.
-Ruilen zal pas in behandeling worden genomen wanneer wij de geretourneerde bestelling hebben ontvangen.

-Je kunt ook een deel ruilen
Bij gedeeltelijke ruiling vergoeden wij niet de heenzending, omdat de verzendkosten die je hebt al betaald, is ook voor de producten die je wilt houden. Volg dezelfde proces van ruilen.

11.Verkeerd geleverd product:

-Wij gaan zorgvuldig jouw bestelling verwerken en naar je sturen. Maar als je een verkeerd product ontvangt, ruilen wij het gratis om.
-Stuur email naar info@skwairoot.nl.

-Vermeld jouw naam, ordernummer en het nummer van het product die je besteld heeft, en beschrijving van het verkeerde product die je ontvangt. Zodra we de verkeerde bestelling ontvangen, gaan we de juiste product kosteloos naar jouw sturen.

12.Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

13.Beschadigd product door transporteren of door ons:

1-Wij zullen jouw bestelling zorgvuldig verpakken om ervoor te zorgen dat jouw bestelling tijdens transport niet beschadigd wordt en in goede staat wordt afgeleverd.

-De producten worden verzonden in een stevige pakketpost om beschadiging tijdens transport te voorkomen.

2-Maar soms is  schade onvermijdelijk. Geen probleem, stuur een e-mail naar info@skwairoot.nl.
Vermeld jouw naam, bestelnummer, het nummer van het product dat je hebt besteld, korte beschrijving van het probleem, en wat je wilt, of het product retourneren of ruilen.

14.Je hebt het recht om het product te beoordelen.

Je hebt het recht om het product te gebruiken in de mate die nodig is om het te passen en te kunnen beoordelen of het product naar je wens is of niet.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat bij retourneren het product goed verpakt.


13.Omgaan met het product die je hebt besteld

1-Tijdens de bedenktijd zal je zorgvuldig met het product en met de verpakking omgaan. Je zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om het te passen en te kunnen beoordelen of het product naar je wens is of niet.

2- Je kan niet meer het product herroepen nadat de bedenktijd is verstreken.

3- Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Je hebt  na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen

Bij verbreking van de verzegeling is jouw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

4-Het product moet in de originele staat teruggezonden met alle geleverde toebehoren, en indien mogelijk in de originele verpakking.

5-Het is van belang dat het product nog ongebruikt, compleet en in volledige nieuwstaat is.

14.Als wij een product niet retour ontvangen

Als wij een product niet retour ontvangen, is het aan je (als klant) om te bewijzen dat je het wel in goede orde door jou is teruggestuurd. Daarom is het van belang dat je het bonnetje van de retourzender van PostNL goed bewaart. Dit is een retourbewijs.

15.Wijzigen of annuleren van de bestelling:

1-Als je betaalt heeft en de verzendbevestiging al hebt ontvangen, kun je de bestelling niet meer wijzigen of annuleren.

Het is niet vervelend want nadat je deze bestelling ontvangt, kun je hem gewoon terugsturen.

Gebruik het Contact formulier of stuur mail naar info@skwairoot.nl en vermeld dat je jouw bestelling wilt wijzigen of annuleren.

Volg daarna dezelfde procedure van ruilen of herroepen.

Nadat we de geretourneerde bestelling hebben ontvangen, krijgt je binnen 14 dagen het volledige orderbedrag terug, inclusief de verzendkosten. Met ruilen krijg je het product dat je hebt gekozen.

2-Bestellingen die niet worden betaald, kun je hem eenvoudig in het winkelwagentje annuleren. Heb je nog vragen? Stuur dan email naar ons toe: info@skwairoot.nl


Ons adres:
Skwairoot
Matthijs Balenstraat
3311 GH Dordrecht
Nederland (The Netherlands)
info@skwairoot.nl

 

© 2019 - 2022 skwairoot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel